INTERNATIONAAL TOERNOOI VOOR ROBERT IN KEULEN

9 SEPTEMBER 2024

Dit seizoen hebben wij een vreemde indeling, een poule van 5 teams (2 wedstrijden minder) en door verschuivingen in de planning spelen we de eerste thuis, dan uit en vervolgens 3 wedstrijden thuis en dan weer 3 wedstrijden uit, maar goed het is niet anders.

Vandaag moesten we tegen SMD uit Winterswijk een team dat vorig seizoen tweede werd in de voorjaars competitie. Robert mocht het spits afbijten en met goed spel won hij deze met 3-0. Marco die goed speelde en ook veel beter als vorig seizoen verloor helaas zijn eerste partij. André tegen een tegenstander speelde die heel hard sloeg maar ook veel miste zodat André eenvoudig won met 3-0. De dubbel speelde André en Robert en deze ging eenvoudig naar Hercules waardoor wij met 3-1 voor kwamen een luxe want vorig seizoen verloren we met 8-2.

Marco begon de vijfde wedstrijd heel goed en won zelf de eerste game met 11-7 maar moest helaas zijn meerdere herkennen. Robert de zesde pot, een thriller waar hij een gewoonte van maakt, want bij een 2-2 stand won Robert de beslissende game met 13-11. André won ook vervolgens zijn wedstrijd en kwamen zo met 5-2 voor.

Marco zijn laatste partij werd verloren maar met goed spel en prachtige forehand spinballen lukte het net niet. André verloor daarna ook zijn wedstrijd in 4 games wat we niet hadden verwacht. En dan Robert wat we al schreven de thrillers worden een gewoonte, 0-1, 1-1, 1-2, 2-2 en dan toch weer winnen. De eindstand van de eerste competitie wedstrijd 6-4 winst.

TERUG NAAR NIEUWS