2E WEDSTRIJD UIT NAAR BREDEVOORT

17 SEPTEMBER 2024

Met een uitwedstrijd (Bredevoort) voor de boog moesten we het opnemen tegen het hoogstgeplaatste team van de competitie, maar met vertrouwen gingen we de strijd aan vorige week tenslotte 6-4 gewonnen.

Marco speelde weer goed en kreeg veel complimenten van de tegenstanders, hij verloor helaas alle drie zijn partijen. Het is wachten dat Marco ook zijn wedstrijden gaat winnen maar dat gebeurt zeker deze competitie nog. Robert had zijn dag niet helemaal en verloor ook zijn 3 partijen 2 in 5 games en 1 in 4 games. Wel zonde maar voor de ervaring is het allemaal prima.

De dubbel wedstrijd van Robert en André ging heel eenvoudig naar ons, uitslag 3-0 en hadden eigenlijk weinig tegenstand. André had geen moeite met 2 van de 3 spelers van Bredevoort deze werden dan ook met 3-0 gewonnen. De tweede partij tegen de hun kopman was een titanenstrijd. De eerste game verloor André met 7-11 maar vervolgens won het de 2 komende games, toch werd het weer 2-2 en moest de vijfde game de beslissing brengen. Deze ging ook gelijk op maar op 10-8 voorsprong van André kreeg hij een randbal tegen en vervolgens een service fout 10-10 dus maar toch lukte het om met 10-12 te winnen. De uitslag tegen dit goede team 4-6 verlies een mooie uitslag.

TERUG NAAR NIEUWS