ROBERT & MARIELLE SPELEN IN HANNOVER (D)

5 OKTOBER 2024

Robert kreeg een poule van 8 voor zijn kiezen en moest dus vaan de bak zeker omdat hij een klasse hoger ging spelen dan in Keulen. De eerste wedstrijd kreeg hij de tegenstander waar hij in Keulen de halve finale van verloor en helaas ook nu ging Robert 1-3 onderuit. De tweede en derde partij waren erg spannend en beide partijen werden met 3-2 gewonnen. De vierde ging heen eenvoudig met 3-0 en vervolgens weer een pot in 5 games en weer winst Robert deze te winnen.

Wedstrijd 6 was er eentje waar Robert geen grip op kreeg, maar de game standen waren best goed te noemen 8-11, 12-14 en 9-11. De zevende en achtste wedstrijd werden makkelijk met 3-0 gewonnen. Uiteindelijk net 3e in de poule door onderling resultaat, dus mocht Robert om plek 5/6 spelen, maar dit was echt een hele goede speler en kreeg Robert eigenlijk geen kans, 0-3. Het resultaat van dit leerzame toernooi is plek 6 van de 18, heel netje dus.

Mariëlle speelde in Hannover in de grootste poule die er was namelijk 11 deelnemers dus 10 wedstrijden spelen. Mariëlle speelde eigenlijk heel goed tot de laatste paar partijen waar de vermoeidheid toesloeg. Ze werd toch heel knap vijfde in het best aardige deelnemers veld. Volgende keer kijken of we er meer uit kunnen halen.

TERUG NAAR NIEUWS