HERCULES – BREDEVOORT

14 OKTOBER 2024

Wat een wedstrijden waren dit tegen de titelkandidaat, vijf wedstrijden in vijf games en daarvan helaas 4 verloren, maar we hebben onze huid duur verkocht. Robert begon tegen Ronny en waar de eerste 2 games redelijk gelijk maar Robert verloor de eerste partij met 0-3. Marco dan tegen Johan (een met de hoogste rating van de competitie), en gauw stond het 0-2 maar toen kreeg Marco de smaak te pakken en won de volgende twee games, helaas had zijn tegenstander veel meer ervaring en verloor Marco jammer genoeg. André moest het opnemen tegen Ap en bij een 1-1 stand ging er een schepje bovenop bij André en won hij dan ook met 3-1 maar wel 1-2 achter in de wedstrijd.

De dubbel met Robert en André was de moeilijkste van dit seizoen, twee sterke tegenstanders van Bredevoort maar de eerste game ging toch naar Hercules met 11-9 vervolgens verloren we de tweede game met 8-11. De derde game ging makkelijk naar ons met 11-4 maar de tegenstanders waren echt lastig toch wonnen we de dubbel partij met 11-9 in de vierde game en zo bleven wij nog ongeslagen in de dubbel.

Marco mocht weer aantreden tegen Ronny dat een hele lastige speler is met heel veel effect in zijn service, en dat bleek ook wel Marco had er geen grip op maar dat gelde ook voor Robert, 0-3 verlies jammer genoeg. Robert dan maar weer tegen Ap en ja hoor dat ging ook weer in 5 games, 0-1, 1-1, 2-1, 2-2 en dan toch weer valt de laatste game weer uit naar de ervarende speler en zo stonden wij met 2-4 achter. André dan tegen Johan die nog op 100% stond dus dat zal wel een partij worden maar niets bleek zo te zijn Johan had geen vat op de noppen van André en won hij met 3-0.

Wedstrijd 7 Marco tegen Ap en weer kwam hij met 0-2 achter maar kwam weer terug tot 2-2 en weer ging het mis in de vijfde game, Ap heeft zoveel ervaring vergeleken mat Marco maar speelde echt goed. André dan tegen Ronny met zijn super service, André verloor dan ook de eerste 2 games met 9-11 en 8-11 maar Ronny had veel geluk ballen. Maar goed André ging meer met zijn noppen spelen en serveren met veel backspin in de midden van de tafel daar had hij veel moeite mee en André won dan ook met 11-2 en 11-8 maar ook de vijfde game met 11-6. Robert kon de stand nog gelijk trekken om van Johan te winnen, het begon ook goed en de eerste game ging naar Robert met 11-8 vervolgens 10-12, 11-8, 8-11 en je raad het al weer een 5-setter en wat ik al schreef gingen er 4 verloren, zo zonde maar Robert verloor nipt met 9-11 de vijfde. De uitslag van de wedstrijd tegen Bredevoort was dezelfde als de uit wedstrijd 4-6 voor Bredevoort.

TERUG NAAR NIEUWS