ROBERT

18 maart 2024

Vanaf 2023 ben ik met/bij Andre komen trainen en zijn we een team begonnen om toernooien en competitie te spelen. Sinds die tijd zijn er al heel wat 55+ en para spelers die ook komen trainen op hun eigen niveau.  Altijd een gezellige sfeer, goed verzorgd met een kopje koffie en mensen die helpen met klaarzetten van tafels en ballen rapen. Ook wordt er individueel gekeken naar wat sommige nodig hebben qua oefening en vormen om beter te worden. Een fijne plek om te trainen met een goeie trainer!

MARIELLE

27 februari 2024

Tafeltennis is een bijzondere combinatie van snelheid, techniek en tactiek. In de paragroep krijg je de ruimte het tafeltennissen op de manier te doen, zoals het bij je past. Ondanks dat ik in de buurt van Zwolle woon, speel ik in deze groep omdat er in de omgeving van Zwolle weinig verenigingen zijn met een accommodatie die rolstoeltoegankelijk is. Daarnaast wil ik regelmatig met andere spelers in een rolstoel van mijn niveau trainen. Daar heb ik de meer dan 100 kilometer heen en terug graag voor over!

Als je wat rustiger wilt spelen, een korte pauze wilt om uit te rusten, eerder of later wilt beginnen of stoppen, dan kan dat ook allemaal. Voorafgaand aan de training drinken we samen thee en koffie. Gezelligheid is zeker ook belangrijk. In de paragroep zijn spelers van verschillend niveau, soorten beperkingen, staand en in een rolstoel te vinden.  Van beginner tot nationaal topniveau. De oefeningen worden aangepast op je eigen mogelijkheden. Zo kun je in deze groep spelen voor het verbeteren van je gezondheid en sociale contacten, maar ook zeker om een betere wedstrijdspeler te worden!

Een deel van de paragroep neemt deel aan wedstrijden speciaal voor spelers met een beperking, deze wedstrijden zijn fanatiek, maar ook gezellig. De paratafeltenniswereld is klein, daardoor kent iedereen elkaar en zijn deze wedstrijden ook een soort reünie. Spelen in de reguliere competitie in de buurt kan ook. Gelukkig zijn er  voldoende goed toegankelijke verenigingen in de buurt van Terborg, waardoor dit goed mogelijk is. Laat je beperking geen beperking zijn en kom meespelen, om te kijken of de tafeltennis en de sfeer in de groep bij je passen. Je bent van harte welkom!

adresgegevens

Bosboomstraat 24

7061BT Terborg

TRAININGSTIJDEN

Maandag van 19:00 - 22:00 uur
Woensdag van 13:00 - 15:00 uur

Vrijdag van 13:00 - 15:00 uur

PARTNERS